De winter staat weer voor de deur. Traditioneel was dat altijd de tijd van de stevige winterkost zoals snert en stamppot. Waar komt die gewoonte vandaag, en hoe zit dat eigenlijk in onze huidige tijd, nu het hele jaar alle producten verkrijgbaar zijn? Dat thema wordt ditmaal ‘tussen de soep en de aardappels’ belicht tijdens de maandelijkse Verdiepingsmaaltijd, die op donderdag 8 december plaatsvindt in het gebouw van De Verdieping (Sint-Annastraat 20 in Tilburg). De Verdiepingsmaaltijd is een heerlijk vegetarisch driegangendiner, waarbij je het vlees niet mist. Elk van de ingrediënten voldoet aan minstens één van de volgende vier criteria: van het seizoen, lokaal geteeld, fair trade en/of biologisch. Elke maand werken we met een andere kok of koks samen tegen een vergoeding. U kunt zich hiervoor ook opgeven.

De inloop bij de Verdiepingsmaaltijd is vanaf 18.00 uur. Om 18.30 uur wordt de maaltijd geserveerd. Kosten per persoon € 8,- en kinderen tot en met 12 jaar en LETS-leden € 3,-. Reserveren kan tot en met maandag 5 december via mailadres verdiepingsmaaltijd@gmail.com. Ook kunt u zich hier opgeven als kok.

Zie ook: Facebook/verdiepingsmaaltijd.