25 april gaat Terre des Hommes proberen om een waslijn van een kilometer met tweedehands kleding te maken! Het ambtskostuum dat de heer Noordanus onze burgemeester, aan de winkel heeft geschonken neemt het voortouw, euh… de waslijn. Maar ja, dit pak, dat voorzien is van een gedis- tingeerde krijtstreep en elegante snit, is dan ook gewend aan een leidende positie. Graag wil het vergezeld worden van vele andere kledingstukken van goede kwaliteit zodat de beoogde kilometer waslijn bereikt wordt.

De recordpoging wordt één groot feest als om 13.00 uur de bandleden van 3JS, en de ambassadeurs van Terre des Hommes, een knal optreden voor u verzorgen.

Kleding afgeven of zelf ophangen. U kunt uw kledingbijdrage nu al afgeven in de winkel aan de Korvelseweg, maar als u uw ‘was’ liever zelf ophangt, kan dat 25 april van 9.00-17.00. De waslijn komt in de directe omgeving van de winkel.

Het doel.

De Terre des Hommes winkel steunt een project om kindprostituées in de Fillippijnen aan een beter bestaan te helpen. In de vorige wijkkrant De Koppel kunt u dit nog eens nalezen. Een mooi project dat veel goede tweedehandskleding waard is!

Terre des Hommes Tilburg
Korvelseweg 87 Tel. 013-7620247 of
www.terredeshommes.nl/winkels/
tilburg Openingstijden: ma: 13-17uur
di t/m vr: 10-17uur za: 10-16uur